Raiffeisen Bistro

St. Gallen

The well-known Raiffeisenbank has renovated its old headquarter in the heart of St. Gallen in order to accommodate new office spaces for their employees. 

The structure of the building was very much a given, however the architects developed a meticulous concept to bring light into the core of the building. The central glass atrium now connects all the floors to provide a light and airy atmosphere throughout the building. The architectural language is intricate and plays with clean lines that defines the space. 

To enhance the employee’s experience, we were entrusted to design the top floor employee restaurant with a large buffet area, lounges and a rooftop terrace. Additionally, we were also asked to furnish the main break out spaces with warm and cozy furnishings. 


Factsheet

  • Type
    Restaurant
  • Scope of Work
    Interior Design for Employee restaurant and working spaces
  • Year
    2018
  • Client
    Raiffeisenbank St. Gallen
  • Partner
    Maerz AG
    Akkurat AG