Raiffeisen Bank, Bistro

St. Gallen, Switzerland

The well-known Raiffeisenbank has renovated its old headquarter in the heart of St. Gallen in order to accommodate new office spaces for their employees. 

The structure of the building was very much a given; however, the architects developed an ingenious concept to bring light into the core of the building. A central glass atrium now connects all the floors to provide a light and airy atmosphere throughout the building. The architectural language is intricate and plays with clean lines that define the space. 

To enhance the employee’s experience, we were entrusted to design the top floor employee restaurant with a large buffet area, lounges and a rooftop terrace. Additionally, we were asked to furnish the main breakout spaces with warm and cozy furnishings. 

 

Factsheet

  • Type
    Restaurant
  • Scope of Work
    Interior Design for Employee restaurant and working spaces
  • Year
    2018
  • Client
    Raiffeisenbank St. Gallen
  • Partner
    Maerz AG
    Akkurat AG